Ledig stilling: Analytiker/forvalter renter

Publisert 22.08.2022

Fondsfinans Kapitalforvaltning opplever solid vekst og gode forvaltningsresultater og er derfor på utkikk etter en analytisk og faglig sterk person med minimum noen års erfaring som kan bidra til å styrke forvaltningen av våre tre rentefond.

Den rette kandidaten har fortrinnsvis jobbet noen år innen finans eller har annen relevant bakgrunn. Vedkommende bør være selvstendig, handlekraftig og ha god skriftlig fremstillingsevne, og samtidig være utadvendt, positiv og like å jobbe i team. Det vil tidvis være behov for tett samarbeid med vårt øvrige aksje- og renteteam.

Kandidaten vil bidra til å skape god avkastning og mersalg for renteforvaltningen, gjennom å:

  • Ha løpende ansvar for renteforvaltning: Følge med på markedsutviklingen, vurdere endringer i porteføljen og gjennomføre transaksjoner
  • Utføre kredittanalyse (både ifm. emisjoner og løpende)
  • Bidra ifm. kundemøter og presentasjoner

Vi tilbyr et trivelig teambasert arbeidsmiljø med høyt tempo og mye ansvar. Betingelsene er markedsmessige og det er muligheter for bonus ved gode resultater.

Fondsfinans Kapitalforvaltning gikk av med seieren i den prestisjetunge «Morningstar Awards 2022», i kategorien «Beste norske renteforvalter».

Spørsmål om stillingen kan rettes til investeringsdirektør Ivar Qvist (Tlf: 93 48 06 31/ E-post: ivar.qvist@fondsfinans.no) eller renteforvalter Erlend Lødemel (Tlf: 40 06 66 31/ E-post: el@fondsfinans.no)

Søknadsfrist er 10. september, men send gjerne søknad så raskt som mulig. Tiltredelse snarest.

Vi holder til sentralt i Vika i Oslo.

Søknad med CV sendes til: fondsinvestor@fondsfinans.no