Norges raskest voksende fondsforvalter

Publisert 22.03.2019

Norske forvaltningsselskaper har aldri forvaltet større verdier, og noen forvaltere tiltrekker seg mer kapital enn andre.

Tallene for årets første to måneder fra Verdipapirfondenes forening (VFF) viser en sterk utvikling for Fondsfinans Kapitalforvaltning.

I årets første to måneder økte forvaltningskapitalen med hele +17,9%, sammenlignet med markedet som vokste med +6,2%. Veksten er drevet av en hyggelig netto nytegning og en solid avkastning i våre fond.

Også på en tre års horisont har Fondsfinans Kapitalforvaltning hatt den største veksten blant norske forvaltningsselskaper (som startet perioden med mer enn 1 milliard under forvaltning) med en økning på 137%.

Les også: Fondsfinans Kreditt runder 1 mrd

VFF kunne melde om rekordhøy forvaltningskapital på 1 199 milliarder kroner pr 28.02.2019.  Aldri har det vært investert mer hos norske fondsforvaltere.

– Ikke bare har nordmenn tilført mye nye midler i verdipapirfond hittil i år, men de har også fått solid avkastning på pengene sine, sier Bernt S. Zakariassen, administrerende direktør i VFF.

Vi ønsker å takke for tilliten fra våre nye og eksisterende andelseiere, og kan love at vi skal gjøre vårt ytterste for å skape god avkastning også fremover.

Invester i våre fond her

Jeg ønsker å høre mer!