Fondsfinans Norden styrker laget

Oslo, 6. juli 2022

Harald Berge vender tilbake til Fondsfinans Kapitalforvaltning og styrker laget for vårt nordiske aksjefond Fondsfinans Norden.

Harald Berge var tidligere ansatt som analytiker for nordiske aksjer/assisterende porteføljeforvalter før han var med å starte opp Fondsfinans Utbytte som ansvarlig porteføljeforvalter. Etter et kort opphold hos en annen arbeidsgiver kommer han tilbake for å styrke forvalterteamet for Fondsfinans Norden. 

-Vi er veldig fornøyd med å få Harald tilbake til forvaltningsteamet. Med sin sterke fagkunnskap og lidenskap for faget er dette gode nyheter for våre andelseiere, sier administrerende direktør Ivar Qvist. 

Fondsfinans Norden vil fremover forvaltes av et sterkt lag med Harald Berge, Fredrik Aarum og Christoffer Callesen. Sammen vil de analysere og investere i det som vurderes som de mest attraktive selskapene i det nordiske aksjemarkedet etter vår felles investeringsfilosofi. 

Fra venstre: Harald Berge, Fredrik Aarum og Christoffer Callesen

Fondsfinans Norden er et nordisk aktivt forvaltet aksjefond med 1,67 milliarder kroner under forvaltning. Fondet passer langsiktige investorer som ønsker en godt diversifisert aksjeportefølje innenfor rammene av den veldrevne og dynamiske Norden-regionen.  

Siden oppstart 17.09.2015 har Fondsfinans Norden gitt en årlig gjennomsnittlig avkastning på 10,34% sammenlignet med den nordiske indeksen på 9,41% i samme periode.* 

Les mer om Fondsfinans Norden her 

 

Kilde: Morningstar per 30.06.2022