Vi styrker salgsteamet!

Oslo, 12. april 2021

Vi styrker salgsteamet med nyansatte salgssjef Therese Ullebust. Vi har tatt en prat med vårt siste tilskudd som begynte hos oss i april.

Velkommen til Fondsfinans Kapitalforvaltning! Kan du introdusere deg for våre lesere?

Jeg heter Therese Ullebust, er 31 år gammel og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg har 3-årig økonomiutdannelse fra Handelshøyskolen BI, og har lang erfaring med å rådgi kunder med investering i fond fra Storebrand og Skagen. Jeg har tidligere også jobbet som konsulent med fokus på kundeinnsikt, analyse og optimalisering. Ved siden av jobb liker jeg å være aktiv utendørs med blant annet løping, ski og seiling.

Hva vil din rolle i salgsteamet være?

Min rolle i salgsteamet blir å bygge gode og langsiktige relasjoner med våre institusjonelle kunder. Jeg er opptatt av å bruke tid på å gi kundene den informasjonen og kunnskapen de trenger for å ta fornuftige og reflekterte valg.

8 kjappe spørsmål

Hund eller katt? Hund! Jeg har en hund som heter Todd
Favorittbok: Har akkurat begynt på Høyt – en reise i Himalaya, av Erika Fatland. Den virker meget lovende.
Yndlingsrett: Mange, men top of mind er sjømat!
Skulle bli som 12-åring: Etterforsker
Ser på: Fjellturer å gå i sommer
Redd for: Å gå glipp av noe
God til: Brukt all ledig tid i vinter på å lære meg å stå på ski. Getting there!
Fun fact: Jeg elsker engelsk konfekt