Endringer i forvalterteamet for Fondsfinans Utbytte

Oslo, 7. september 2021

Christoffer Callesen overtar forvalteransvaret for Fondsfinans Utbytte etter Harald Berge. Fondet vil fortsatt forvaltes etter samme filosofi, og hovedsakelig investere i selskaper med høy kapitalavkastning og lav prising sammenlignet med Oslo Børs.

– Jeg er veldig glad for at det er Christoffer som overtar ansvaret for Fondsfinans Utbytte, sier Harald Berge. – Vi har begge lidenskapelig interesse for aksjer, og tilnærmet identisk investeringsfilosofi. Fra årsskiftet har vi samarbeidet tett, og flere av de beste investeringsbeslutningene i fondet er foretatt etter innspill fra Christoffer.

Christoffer Callesen overtar ansvaret for Fondsfinans Utbytte. Foto: Sigmund Sagberg Andersen

Christoffer Callesen har det siste året vært assisterende forvalter for Fondsfinans Utbytte, og vil forvalte fondet som en del av et sterkt forvaltningsteam.

– Det er med stor glede og ære jeg tar fatt på rollen som forvalter av Fondsfinans Utbytte, sier Christoffer Callesen. – Gledelig fordi aksjer for meg er både jobb og hobby, ærefult fordi Harald har etterlatt seg store sko å fylle. De store skoene kommer heldigvis med et solid fundament som jeg ser frem til å videreutvikle fremover.

Harald Berge har forvaltet Fondsfinans Utbytte siden oppstarten 12. september 2019. Han har nå valgt å takke ja til nye utfordringer, i et selskap som ikke konkurrerer med Fondsfinans Kapitalforvaltning.

– Jeg er virkelig imponert over hva Harald har levert i årene hos oss og ønsker ham lykke til videre, sier investeringsdirektør Ivar Qvist. – Samtidig er vi veldig fornøyde med at Christoffer har sagt ja til å overta forvalteransvaret for Fondsfinans Utbytte. Christoffer kjenner fondet og forvaltningsstrategien godt, og vi er sikre på at fondet er i de beste hender.

Christoffer Callesen og Harald Berge vil fortsette å samarbeide tett utover høsten for å sikre en god overgang.