Fondsfinans Norden styrker laget

Oslo, 22. desember 2021

Vi ønsker vårt siste tilskudd til forvalterteamet velkommen! Fredrik Aarum har lang erfaring fra DNB Markets hvor han de siste 6 årene har jobbet med å tilrettelegge investeringer, oppkjøp og andre strukturelle prosesser. Fredrik vil bli analytiker/forvalter for Fondsfinans Norden sammen med ansvarlig porteføljeforvalter Arne Simensen.

Vi har tatt en prat med Fredrik for å bli litt bedre kjent.

Velkommen til oss Fredrik! Kan du fortelle oss litt om deg selv og bakgrunnen din?

Jeg er opprinnelig fra Jar utenfor Oslo. Jeg har en mastergrad i økonomi og har studert både i USA og Norge. I tillegg har jeg ca. 10 års arbeidserfaring fra Equinor i Singapore og DNB Markets i Oslo.

Fredrik Aarum blir analytiker/forvalter hos Fondsfinans Kapitalforvaltning

Hva skal du bidra med i den nye stillingen som assisterende forvalter?

Bakgrunnen min har gitt meg både industrikunnskap fra «innsiden» samt bred finanserfaring. Dette håper og tror jeg kan være med på å bidra inn i det sterke forvalterteamet til Fondsfinans.

Hva gjør Norden til et attraktivt marked og hvorfor burde man investere i nordiske selskaper?

Norden er et veldig spennende marked med en bred og likvid sektorbase samt gode rammevilkår som historisk har gitt veldig god avkastning. Jeg gleder meg derfor til å komme igang på nyåret.

Kan du fortelle oss en «fun fact» om deg selv?

Jeg har tidligere spilt mye tennis og bidrar dermed til en ytterligere diversifisering av idrettskompetansen i Fondsfinans.