Bruk av informasjonskapsler

På nettsidene til Fondsfinans benyttes informasjonskapsler (også kalt ‘cookies’) for å kunne tilby den beste opplevelsen på nettsidene.

 

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en tekstfil som sendes fra nettsiden til nettleseren din hvor den lagres.

 

Hvilken informasjon samles inn?

Fondsfinans samler aldri inn personlig informasjon igjennom informasjonskapsler.

Vi samler inn informasjon om hvordan besøkende bruker nettsidene slik at vi kan gi en best mulig opplevelse på Fondsfinans.no. Vi samler inn informasjon om;

  • Din adferd på nettsidene. For eksempel hvilke sider du besøker, hvor mange ganger du har besøkt sidene eller handlinger du gjør på nettsidene.
  • Informasjon om besøkendes karakteristikker. For eksempel hvilken nettleser du benytter, geografisk lokasjon og språk innstillinger.

 

Innstillinger for bruk av informasjonskapsler

Ved å benytte sidene aksepterer du bruk av informasjonskapsler, men du kan når som helst slå av bruk av informasjonskapsler eller slette disse i din nettleser.

 

Hva er formålet med bruk av informasjonskapsler?

Statistikk og analyse

Fondsfinans bruker statistikk- og analyseverktøy fra eksterne leverandører til å innhente informasjon om bruk på nettstedet. Informasjonen blir brukt til å forbedre brukeropplevelsen.

  • Google Analytics
  • Hotjar

Annonsestyring

Fondsfinans benytter seg av ulike tjenester for annonsestyring. Disse verktøyene brukes for målrettning av annonser på andre sider og registrering av trafikk fra de ulike kanalene på våre egne sider.

  • Google AdWords
  •  Facebook Ads

Les mer om informasjonskapsler på nettvett.no eller ta kontakt med oss her